FBI och andra observationer

FBi låter spännande, en FBI-agent ville jag alltid bli när jag var liten. Det var innan jag fattade att de bara fanns i USA. SÄPO lät inte riktigt lika bra, så jag hoppade över de där drömmarna.
David har dock haft nöjet att få möta en riktigt FBI-agent och berättar sin FBI-hitoria här.

Just nu kollar jag även runt efter bra artikelkataloger dit man kan lägga in fakta om olika saker som inte passar här på bloggen. T ex skrev jag en del artiklar med körkortsfrågor som jag skulle vilja använda mig av. samt tänkte jag dela med mig lite av den kunskap jag har av att lära mig spela akustisk gitarr och hur man motiverar sig till det.

Så här tråkigt kan man ha det när man har skriv torka och orden inte kommer till en längre, men jag kommer snart i form igen och skriver på boken All was good…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 4 =