Konsten att göra slut med en dejt (tips på SMS)

Det kan vara svårt att komma på vad man ska säga när man dejtat/träffat en person ett tag och inser att det inte är något man är intresserad av att utveckla. Man bestämmer sig helt enkelt för att avsluta dejtandet, ”göra slut”, på ett någorlunda snyggt sätt. Finns det inga direkt djupa band kan man använda sig av en mall och skicka som SMS, e-post eller ringa, men att inleda med ett SMS där man förklarar kan underlätt.

En dejt avslutad med ett SMS
En dejt avslutad med ett SMS

Här bjuder jag på ”Göra slut”-SMS som du kan använda som mall och givetvis anpassa efter eget behov:

Förlåt att det tog så lång tid för mig att svara. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller hur jag ska formulera mig, men jag är osäker på hur engagerad jag kan bli i ett eventuellt ”förhållande” och vill inteatt det ska gå för långt. Risken att bli sårad blir bara större ju längre det går. Gårdagen fick mig att tänka på hur saker fungerar för mig och hur jag är som person, och jag tror inte att jag kommer att kunna leva upp till det du vill ha. Jag tycker att det är jättetrevligt och mysigt att ha lärt känna och umgås med dig, men i längden tror jag inte att det skulle fungera med hur jag är som person och hur du är. Är rädd för att känna mig låst, samtidigt som jag inte vill göra dig besviken genom att göra som jag gjorde igår när jag inte svarade (vilket tyvärr är ett sätt jag fungerar på).

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 16 =