I huvudet på… mitt senaste bloggprojekt

I huvudet på… är mitt senast och personligen mest spännande bloggprojekt. Oredigerade lösryckta, tankfulla, osammanhängande, ibland elaka anteckningar, allt ska publiceras på bloggen.
En del grejer har redan publicerats på Facebook och på många andra av mina bloggar, men inte så här oredigerade, halvformulerade och ogenomtänkta. Många idéer har fötts i dessa anteckningar och många idéer kommer att fortsätta att födas ur dem. Med idag ca 600 anteckningar på iPhonen och ännu mer i anteckningsböcker och på insidan av bokpärmar kommer det att bli en lång resa.

Välkommen in i mitt huvud!

I väntan på ett bättre namn kallar jag det I huvudet på…

20121028-103630.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 18 =