Saker jag inte minns #1: Kärlek?

Påverkade det dig över huvud taget att jag sov här eller passerade det bara som om inget hade hänt?
Jag vill också vara din vän, men vill veta på vilket plan. Lunchar vi? Går vi på bio? Sitter vi i soffan och ser en film? Träffas vi och kramas så där lite extra för att vi på något sätt tycker om att vara nära varandra? Tycker du ens om att vara nära mig? Hälsar jag på och sover över om jag har vägarna förbi? Eller är det bara att vi hälsar trevligt på varandra när vi träffas?
När du ser mig, är det bara din kompis du ser då?

Är det bara jag som känner att det kanske finns något att prata om, är det helt passerat för din del? En axelryckning, det var det det.

”Jag är kär men vill vara singel.” Någon del i den meningen måste vara lögn.

...all was good
...all was good

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =