Singelprognos oktober/november 2009

Utifrån mina observationer under året har jag insett att det inte bara varit en finanskris i världen som till stor del påverkat många av oss, utan även en förhållandekris (kanske finns det ett samband mellan dessa kriser, men det är inget jag gett mig in på att analysera ännu).
Många längre förhållanden har tagit slut i början av året och de inblandade parterna har, som de flesta gör, sett fram emot en sommar som går singellivets tecken med många nya bekantskaper, flirtar, hångel och one night stands. Party-party för tusan – singellivet är kul!
Det är inget fel på singellivet och många kan leva som nöjda singlar i flera år utan att det rör dem i ryggen.

Utgår man från min singelteori så är det dock en större del som har ett behov av att leva i tvåsamhet (utifrån och på grund av den rådande normen, men även t ex flersamhet är ett alternativ). Denna grupp, som eftersträvar tvåsamhet, brukar tröttna på singellivet efter cirka 6-10 månader och man öppnar sig för att på nytt satsa på ett förhållande, till skillnad från singellivets tidigare månader då man ansett sig inte vara beredd på att skaffa en ny partner.
Antagligen har du någon gång mött en person som säger sig komma från ett långt förhållande som nyligen tagit slut och att de inte är beredda att träffa någon ny. Detta är normalt sanningen och bör inte uppfattas som någon form av lättvindig ursäkt för att slippa dig.

Så, vad innebär då detta?
Jo, utifrån de observationen jag gjort är min prognos att under oktober-november 2009 kommer nattklubbarna att fyllas av singlar som är på jakt efter en ny partner, alltså en guldgruva för alla er som är trötta på er kanske något promiskuösa livsstil (eller vad ni nu hållt på med i sommar).

Boktips
Kanske intresserar boken Spelet : en inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap av Neil Strauss dig.

Också en liten sommarhälsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − ett =